Popis akce


Název: Business snídaně: Omezování fluktuace zaměstnanců nefinanční cestou
Pořadatel: Krajská hospodářská komora MSK
Kontakt: i.honusova@khkmsk.cz
Popis: Krajská hospodářská komora MSK pořádá business snídani na téma: Omezování fluktuace zaměstnanců nefinanční cestou Proč lidé odcházejí? Co můžeme udělat, abychom jejich odchodům předešli? Co můžeme udělat, když už nás opouštějí? Přehledně, smysluplně, přátelsky a na základě reálných zkušeností Přijďte si vyměnit praxi a zkušenost na našem workshopu. Dozvíte se:  co vede zaměstnance k tomu, že uvažují o změně místa  jak velkou roli v tom hrají peníze, a proč někdy rozhodují i jiné věci  co lze dělat pro stabilizaci zaměstnanců  jak využít stabilních zaměstnanců k udržení těch méně stabilních  jak snižovat fluktuaci manažerskými nástroji a nefinančními benefity přehledně, přístupně, srozumitelně a prakticky. Diskutovat na toto téma budeme s Vojtěchem Bednářem, firemním sociologem a autorem knihy „Omezování fluktuace nefinančními prostředky“.
Místo: Harmony Club Hotel, 28. října 170, Ostrava - Mariánské Hory
Datum konání: 20.06.2019
Program: 9:00 - snídaně s diskuzí
Další informace: Každý účastník obdrží knihu o omezování fluktuace podepsanou (v případě zájmu) autorem a voucher na hodinu poradenství Firemního sociologa Workshop je univerzální, ale nejvíce na srdci máme problematiku fluktuace specializovaných a kvalifikovaných dělnických pozic, která z našich zkušenost trápí firmy nejvíce.
Cena:
Úhrada: Poplatek prosím uhraďte předem platebním převodem na účet KHK MSK č. 373630443/0300, a to nejpozději do 17. 6. 2019. Variabilní symbol: 1906. Do poznámky pro příjemce prosím uveďte název Vaší společnosti nebo IČ, abychom mohli identifikovat platbu.