Popis akce


Název: Podnikatelská mise do Srbska, zaměřená na cestovní ruch a turismus!
Pořadatel: EEN, KHK MSK
Kontakt: een@khkmsk.cz
Popis: Srdečně zveme firmy podnikající v oblasti turismu a cestovního ruchu k účasti na zahraniční podnikatelské misi českých firem do Srbska, která proběhne ve dnech 3. 10. – 4. 10. 2019 v Novém Sadu. Součástí programu budou předem domluvená dvoustranná jednání se srbskými zástupci firem ze stejného oboru, na kterých je možno v krátkém čase a na jednom místě navázat větší množství kontaktů s potenciálními obchodními partnery. Firmám, které se zúčastní je umožněna bezplatná prezentace společnosti na mezinárodním veletrhu LORIST 2019 na stánku pod záštitou Krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje. Dále prezentace firmy na tiskové konferenci a před podniky z oblasti turismu a cateringu ve vinné oblasti Vojvodina.
Místo: Novi Sad, Srbsko
Datum konání: 03.10.2019
Program: http://rbf2019novisad.talkb2b.net/page/2/Program
Další informace: V rámci mise je bezplatně poskytnuta účast na celém programu, zajištění účasti a organizace schůzek na dvoustranných jednáních, asistenční služby pracovníků KHK MSK, zástupců Hospodářské komory Vojvodina a Enterprise Europe Network v průběhu celé mise, pro zástupce firem podnikajících v turismu a cestovním ruchu bezplatná prezentace firmy na stánku Krajské hospodářske komory Moravskoslezského kraje na mezinárodním veletrhu LORIST.
Cena:
Úhrada: Účastníci si hradí pouze náklady na ubytování a dopravu. Předpokládaná cena ubytování ve výši cca 49 EUR/os/noc.