Popis akce


Název: Podnikatelská mise českých firem do Pobaltí (Litva, Estonsko)
Pořadatel: EEN, KHK MSK, Ministerstvo zahraničních věcí ČR
Kontakt: een@khkmsk.cz
Popis: Mise proběhne od 24. 5. 2022 do 27. 5. 2022 ve Vilniusu (Litva) a Tallinnu (Estonsko). Součástí bohatého programu budou také předem dohodnutá dvoustranná jednání s místními firmami. Mise je primárně zaměřena na firmy ze zpracovatelského (nábytkářského), chemického, zdravotnického a farmaceutického průmyslu, IT a elektrotechniky a dopravní infrastruktury, automotive. Zástupci zúčastněných firem získají možnost prezentovat své aktivity před vybranými společnostmi v Litvě a Estonsku. Ve spolupráci s Hospodářskou komorou ve Vilniusu a Tallinnu pro ně budou uspořádána dvoustranná jednání s místními firmami. Následné exkurze do místních vybraných firem přinesou nové poznatky o fungování místních firem a celkově o firemní kultuře a mentalitě. Dvoustranná a networkingová jednání jsou vyhledávanou formou setkávání, kde je možno v krátkém čase navázat větší množství kontaktů s potenciálními obchodními partnery.
Místo: Litva - Vilnius Estonsko - Tallinn
Datum konání: 24.05.2022
Program: 24.5.2022: Odlet z Katovic, Přílet do Vilniusu (16:15) + společná večeře? 25.5.2022: B2B jednání ve Vilniusu, Oběd + prohlídka města/návštěvy firem, Odlet do Tallinnu (19:40) 26.5.2022: B2B jednání v Tallinnu ,Oběd + Prohlídka města/návštěvy firem/odlet 27.5.2022: Odlet do Katovic
Další informace:
Cena:
Úhrada: Účast na misi je ZDARMA (zajištění mise, stravy, dvoustranných jednání atd.) Účastníci hradí pouze cestu (cca 400€/zpáteční letenka) a ubytování (cca 70€/noc).